Contact

Voor al je vragen kun je per mail contact met ons opnemen. Ons mailadres is: contact@aybel.nl. Wij beantwoorden je mail meestal binnen 24 uur met uitzondering van weekends en feestdagen.

Bij vragen over de mogelijkheden of beperkingen van onze textielverf kun je foto’s bijvoegen van de stof en indien mogelijk van het wasvoorschrift en samenstelling van de stof.

Wij proberen de kosten voor textielverf zo laag mogelijk te houden. Om deze reden hebben wij geen telefoonnummer voor de klantenservice.

Per mail zijn we je graag, en meestal ook snel van dienst.

Aybel Textielverf Regthuis Goudriaan

Retouren en omruilingen kun je sturen naar:

Nederland:

Aybel Textielverf
t.a.v. Annette
Noordzijde 12
2977 AD  Goudriaan
Nederland

België:

Aybel Textielverf
t.a.v. Jasmine
Burmstraat 55c
9111 Belsele
Belgium

 

Duitsland:

Aybel Textilfarbe
z.Hd. Dominic
Adenauerallee 89
46399 Bocholt
Germany

Frankrijk:

Aybel Teinture Textile
Att. Tanya
6, Grand Jaugé
49670 Valanjou-Chemilleé en Anjou
France

Italië:

Aybel Tinture Tessuti
c.a. Denise
Via Marzari 12
31040 Trevignano TV
Italy

Over ons

Aybel Textielverf is in 2018 gestart door Joost van Erp (Aylan) en Belma Tekinalp. In eerste instantie als bijverdienste naast een full time baan, is Aybel per 2020 gegroeid naar 6 medewerkers in drie landen.

Samen met de producent van onze textielverf in Istanbul werken we elke dag opnieuw met passie en bezieling aan de ontwikkeling van onze producten en service.

Persoonlijke aandacht, verantwoordelijkheid voor mens en milieu en plezier in wat we doen is voor ons belangrijker dan de winst die we maken. 

Sinds eind 2018 zijn we gevestigd in Het Regthuys in Goudriaan. In dit prachtige rijksmonument, waar in oude tijden de schout en baljuw nog recht spraken, starten we in maart 2021 met workshops voor het verven van stoffen en Bed&Breakfast Het Regthuys. Via onze Facebook pagina zullen we je hiervan op de hoogte houden.