Aybel Textielverf hitanshu-patel-9LgRPixEotk-unsplash

Veelgestelde vragen

 

Aybel Textielverf FAQ Kleuren Opfrissen annie-spratt-sV-K9xjwFJw-unsplash

Kan ik kleuren opfrissen met textielverf?

Kleur opfrissen of herstellen met textielverf is vaak goed mogelijk. Door het wassen worden donkere kleuren als zwart, donkerblauw en bruin snel vaal. Kleuren verschieten ook door de UV-straling in het zonlicht. 

Een zakje textielverf en een eetlepel zout zijn meestal al genoeg om een hele was weer op te frissen. De normale hoeveelheid van 1 zakje per 250 gram droge stof mag je ruim nemen. 1 tot 2 zakjes per 2-3 kg katoenen kleding is meestal genoeg. 

Bij Aybel kun je kiezen uit meer dan 50 kleuren. Er is al snel een kleur die heel dicht in de buurt komt. Voor heel specifieke kleuren kun je onze kleuren natuurlijk ook mengen. Alleen voor de kleur wit is textielverf niet geschikt. Hiervoor kun je het beste een ontkleurder kopen.