Aybel Textielverf hitanshu-patel-9LgRPixEotk-unsplash

Veelgestelde vragen

 

Aybel Textielverf FAQ Bikini verven emily-goodhart-vu1BlBAZ_RU-unsplash

Kan ik mijn bikini of zwembroek verven?

Of je je bikini of zwembroek kunt verven met textielverf is afhankelijk van het materiaal waarvan van de stof is gemaakt. Je kunt in het etiket van je bikini of zwembroek zien van welke stof ze is gemaakt. Als ze van polyester of een sterk waterafstotend materiaal is gemaakt lukt het verven niet. De meeste andere stoffen geven wel resultaat. Prints blijven echter altijd zichtbaar en ook stiksels kleuren meestal niet mee.

Om het resultaat te testen kun je een klein stukje van de stof afknippen (bijvoorbeeld van een koordje of uit de binnenzijde) en dit eerst testen in de textielverf. Als het resultaat niet naar je zin is, kun je je bikini gewoon blijven gebruiken.