Aybel Textielverf

Gastenboek

Graag horen we over jouw ervaringen met onze textielverf en/of onze service. Je tips en adviezen zijn zo voor anderen weer een bron van informatie.

We zijn ook benieuwd naar jouw creativiteit. Maak je bijzondere dingen of gebruik je onze textielverf op een heel andere manier? Deel het hier met anderen!

Stuur ons per mail of via ons contactformulier je tekst, eventueel met foto’s. Wij houden ons het recht voor om reacties niet te plaatsen of in te korten.

Reacties:


12-02-2019, Priscilla van der Woude
 
Beste Aybel,
Op internet heb ik jullie gevonden, omdat ik kleding wou verven met polyamide er in verweven. Met een ander merk geprobeerd, maar helaas! Nu 1 sachet van jullie, en mijn turquoise jurk is nu mooi zwart, waardoor ik hem nu weer zal dragen. Ik raadt iedereen deze textiel verf aan. En ook nog eens snel bezorgd, bedankt!
 

07-01-2019, Karen Steenbergen
 
Gisteren voor ’t eerst gewerkt met jullie textielverf. Zwart en lichtbeige gemengd om een specifieke kleur heel donker asgrijs te krijgen voor een lap viscose tricot. Omdat ik op de site las dat de kleur niet altijd even goed pakt heb ik de stof de hele dag in de wasmachine laten zitten, nadat ik die eerst had laten opwarmen tot ongeveer 60°  Machine af en toe even aangezet zodat de trommel ’n paar keer kon ronddraaien, en verder vooral heel geduldig wachten.
 
Het resultaat was perfect, maar dat wachten…. Denk je dat het gewone wasprogramma  voor ’t volgende project (ook viscose die op 60° kan) genoeg zal zijn?
 
Overigens heb ik de verfoplossing niet in ’t wasmiddelbakje gegoten omdat dat ding zo lastig is schoon te maken. Ik laat de wasmachine in lege toestand een beetje water nemen, schakel ‘m uit door de stroom er even af te halen en wacht tot ik de  deur kan opendoen. Verfoplossing erin, machine even aanzetten om e.e.a. te laten mengen. Dan weer uitschakelen, stof erin en draaien maar!
 

Vriendelijke groet, Karen Steenbergen


20-09-2018, Dionne Walraven

Krabpaal nieuwe kleur met Aybel Textielverf

Goedemorgen,

Wij hebben de mandjes van onze krabpaal geverfd. De originele kleur was wit maar dat was na intensief gebruik smoezelig geworden. De kleur zeeblauw is het niet geworden, meer richting groen maar alsnog heel blij met het resultaat.

Als we deze kleur ooit zat zijn, zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

Met vriendelijke groet,

Dionne Walraven


15 augustus 2018, Jannie de Graaf

Voor mijn zelf gebreide truitje van 100% zijde heb ik Aybel textielverf besteld. Binnen 2 dagen had ik de verf in huis. De verf laat zich makkelijk verwerken en het resultaat mag er zijn. Top!


7 augustus 2018, N. Aalbers

“Ik wilde een heel specifieke kleur voor mijn sprei op de bank, namelijk precies dezelfde kleur als de achtergrondmuur. Helaas pakte de textuur vd sprei de eerste keer niet goed dus was de kleur net te licht. Toen heb ik gemaild voor advies en werd ik direct en vriendelijk geholpen. Goede adviezen en ik kreeg zelfs kosteloos een nieuwe kleuring opgestuurd. Nu heb ik de perfecte kleur voor mijn sprei en ben er erg mee. Daarnaast is de levering snel en geen verzendkosten. Super service en mooie kleur!”