Aybel Textielverf

Oranje Halloween shirt

Van Daniëlle van den Ende kregen we deze prachtige foto’s van het nieuwe Halloween shirt voor haar zoontje Lucas. Wij vonden hem zo mooi dat we haar hebben gevraagd om de foto’s op onze site te mogen plaatsen.

Oranje Halloween shirt van Daniëlle van den Ende met Aybel Textielverf 1

Voor de zwarte opdrukken gebruikt Daniëlle speciale technieken. Ze schrijft hierover:

“Ik heb hem bedrukt met flexfolie. Die folie heb ik eerst uitgesneden met een snijplotter en daarna op de shirt gedrukt met een transferpers. De spinnenplaatjes en de spookjes heb ik van pinterst gehaald. De pompoen op de voorkant heb ik zelf gemaakt.”

Oranje Halloween shirt van Daniëlle van den Ende met Aybel Textielverf 1

 

 

 

 

 

 

2 gedachtes aan “Oranje Halloween shirt

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten